S ' more קרמל תפוחים
S ' more קרמל תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, שוקולד בייקר, קרמל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל, ו תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מיקרוגל קרמל ומים בקערה גדולה למיקרוגל זכוכית על גבוה 2-1/2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב כאשר עורר.
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה.
מניחים על צלחת מוכנה. מקררים 15 דקות.
ממיסים שוקולד לבן עם שוקולד חצי מתוק כפי שמכוון על החבילה; מערבבים היטב.
יוצקים מרשמלו בקערה ניתנת למיקרוגל, זורקים למעיל אחיד. מיקרוגל על 15 עד 20 שניות או רק עד מרשמלו להתחיל לנשוף. להסתחרר בעדינות עם כפית marbleize. מיד מורחים על תפוחים. בזהירות לחץ חתיכות גרהם לתוך תערובת מרשמלו. חזור לצלחת מוכנה.
להכניס למקרר 1 שעה או עד קרמל הוא מוצק.
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)