אופה בראנץ ' איטלקי
המתכון לאפות בראנץ ' איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, פטריות פורטובלו לתינוק, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו בראנץ ' ביצה אופים, ביצה בראנץ ' אופים, ו תבשיל בראנץ ' איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הפטריות, הבצל, הפלפלים והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו תרד עד שהוא נבול.
מניחים לחם על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 2-3 ב. מהאש למשך 1-2 דקות או עד להשחמה קלה.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
שכבת תערובת נקניקיות ותרד על הלחם; יוצקים תערובת ביצים מעל.
מפזרים גבינה; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.