המתכון אורז צהוב דרום אפריקה יכול לספק את התשוקה האפריקאית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 286 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 227 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מים, צימוקים, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג דרום אפריקאי, South African Sambal, ו לחם זרעים דרום אפריקאי.
הוראות
1
בסיר, לשלב את האורז, מלח, כורכום, סוכר, קינמון, צימוקים, חמאה ומים. מביאים לרתיחה חשופה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולתת לו להתבשל במשך 20 עד 30 דקות, או עד אורז הוא רך ומים נספג.
אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטאג ' של קנונקופ עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.