מתכונים דומים: Ikan Panggang / Ikan Bakar (דג בגריל עם עלי בננה), Sotong Bakar (דיונון ברביקיו), ו סינגפור ברביקיו דיונון (Sotong Bakar).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
כדי להכין דגים, לשטוף דגים עם מים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
שלב 1 כפית מיץ, כורכום, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף באופן שווה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, פלפל, שום, צ ' ילי תאילנדי, ו 1 שאלוט במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צ ' ילי תאילנדי
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להוסיף תערובת שום; לבשל 5 דקות או עד התערובת מתחילה חום, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
8
הסר מהחום; מגניב 15 דקות. כפית 1 כף תערובת שום לתוך חלל של כל דג. מסדרים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
כדי להכין רוטב, לשלב 1/3 כוס שאלוט ושאר החומרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק