קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

אלפרדו בלו

אלפרדו בלו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין את אלפרדו בלו בבית. מנה אחת מכילה 494 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה תקבלו תוספת שמגישה 8. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מלח ופלפל, פסטה פטוצ'יני, שמנת כבדה ותיבול. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בופלו עוף וגבינה כחולה פטוצ'יני אלפרדו , עוף אפוי בריא קורדון כחול עם כרובית אלפרדו , ואתה לא תאמין שזה לא אלפרדו, אלפרדו .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(ארוז) פרמזן מגוררת דק(ארוז) פרמזן מגוררת דק
שמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריףשמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
מים, בתוספת כוס אחתמים, בתוספת כוס אחת
2
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 חוליות נקניק איטלקי, מעטפת הוצאה ומפוררת2 חוליות נקניק איטלקי, מעטפת הוצאה ומפוררת
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
3
מטגנים שום בשמן זית עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 חוליות נקניק איטלקי, מעטפת הוצאה ומפוררת2 חוליות נקניק איטלקי, מעטפת הוצאה ומפוררת
2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס
4
מסירים את השום ושומרים שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס
אונקיות בשר בקר טחון 1/2 כוס נבטי שעועית, קצוצים דקאונקיות בשר בקר טחון 1/2 כוס נבטי שעועית, קצוצים דק
5
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה מערבבים גבינה כחולה, גבינת פרמזן ושמנת. מערבבים עד שהגבינות נמסות. מערבבים פנימה את השמן מסיר השום. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
גבינה כחולהגבינה כחולה
2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
אונקיות בשר בקר טחון 1/2 כוס נבטי שעועית, קצוצים דקאונקיות בשר בקר טחון 1/2 כוס נבטי שעועית, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריף1 כפית שמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריף
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
6
זורקים רוטב עם פסטה חמה, ומניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(ארוז) פרמזן מגוררת דק(ארוז) פרמזן מגוררת דק
4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.