קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אנצ'ילדות ללא בשר.

אנצ'ילדות ללא בשר.
אנצ'ילדות ללא בשר יכולות להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ללא בשר שמנת חמוצה, Enchiladas שעועית שחורה ללא בשר, ו אנצ'ילדות צמחוניות: גביני, ללא בשר, מעדן.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב:במחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את השום וצ ' ילי ו sauté עד רק זהב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בכמון ו sauté עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והמרק. מערבבים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 15 minutes.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד את תערובת הרוטב כדי מחית חלקה, בקבוצות במידת הצורך. להחזיר את מחית למחבת ולהגדיר על חום בינוני במשך 5 דקות יותר & להפריש.לאכול שמן צמחי במחבת מטגנים גדולה על אש בינונית. אחד בכל פעם, מחממים את הטורטיות במחבת החמה עד שמתרככים, כ -20 שניות לכל צד.שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 אנצ ' ילדות זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים בטטות, שעועית ותירס, במורד מרכז טורטייה, מפזרים את המילוי עם 2 Tbs. של הגבינה ו 2 כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
מגלגלים את טורטייה ומניחים אותו בצלחת, צד התפר למטה. חזור עד שיצרת את כל 8 האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
טפטוף את הרוטב השמור מעל החלק העליון של האנצ ' ילדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
אופים את האנצ ' ילדות עד המילוי מבעבע והגבינה מותכת וזהובה, כ -20 דקות. בזהירות להעביר 2 enchiladas לכל אחד 4 צלחות, לקשט עם כוסברה טרי לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."