אצטדיון בננות פוסטר
אצטדיון בננות פוסטר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 1011 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רום, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול. מערבבים את הסוכר החום ו 1/2 כפית קינמון.
מוסיפים את הבננות ומבשלים אותם בסירופ עד שהם רק מתחילים לקרמל, אבל לא מתפרקים, כ 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומוסיף בזהירות את ליקר הבננה ואת הרום.
תחזיר את המחבת לחום. באמצעות מצית ארוך-ידית, להצית את תכולת המחבת. תתרחקו כשאתם מציתים את המחבת, הלהבות יכולות להיות די גבוהות.
מפזרים קינמון לתוך הלהבות, אם תרצה בכך. לנער את המחבת עד להבה מתה, כל הזמן צולה את הבננות עם הרוטב.
מניחים 2 כפות של גלידה בכל קערה. מחלקים בננות ורוטב באופן שווה על גלידה.