כשאתה לחוץ בזמן, הדבר האחרון שרוב האנשים רוצים לעשות זה לבשל. מגיע הביתה אחרי יום קשה במשרד או התמודדות עם ילדים וסידורים, המטבח יכול להיראות לא נעים.אתה רעב. חשוך בחוץ. הבית קר. אתה פותח את המקפיא ובוהה בארוחת הערב הקפואה שקנית לפני חודשיים אבל מעולם לא nuked. פחית של מרק עוף עם אטריות במזווה מחזיקה בהבטחה של ארוחה חמה אבל קריאה מהירה של התווית אומרת לך שתכולת המלח גבוהה מספיק כדי להמליח תרנגול הודו של חג ההודיה.המוח שלך מנסה לשכנע אותך שאתה לא כל כך רעב. אולי כל מה שאתה באמת רוצה זה כוס יין וקערת דגנים יבשים.אבל את רעבה ותרגישי הרבה יותר טוב אם תאכלי ארוחה ביתית.האמת היא שכל מה שצריך זה קצת תכנון וכמה מתכונים קלים להכנת ואתה למעשה מצפה לחזור הביתה ולבשל ארוחת ערב. אוקיי, אולי זה קצת Pollyannaish, אבל אתה מקבל את הרעיון.כל דבר בעיתו.עצור בשוק החקלאים או בחנות המכולת וקנה כמה יסודות: פירות טריים (אולי חבורה של ענבים, אגס, תפוח או פירות אבן), ירוק עלים (רומיין או ארוגולה), גזר, סל של עגבניות (אם הם עדיין בעונה), חבורה של פטרוזיליה איטלקית, תרד או כרוב, ציפורן של שום, כמה בצל, כמה דגים טריים או בשר אורגני, וכל דבר אחר נראה טוב לך.כשתגיע הביתה בלילה, אל תלך ישר למטבח.צא מבגדי העבודה שלך, לשטוף את הפנים שלך, ולהחליק למשהו נוח. עכשיו, כשתיכנס למטבח, תהיה מלא אנרגיה. תן לעצמך 30 דקות להכין ארוחת ערב.הנה שני רעיונות שיעזרו לכם להתחיל.סלט ארוגולה עם אבוקדו וקרוטונים