זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ארוחת ערב היום: אטריות עוף המטוגנות של מינג טסאי, סלט אטריות בקר ואורז וייטנאמי, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. כאשר רותחים, לכבות את החום, לזרוק את אטריות האורז, ולתת להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, בקערה גדולה לטאטא יחד את החומץ, הסוכר, רוטב דגים, ומלח עד מומס. לאחר מכן להוסיף את הגזר, בצל ירוק, עשבי תיבול, בוטנים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט