ארנב פנקו וחרדל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פאנקו, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלמון חרדל פאנקו מצופה בדבש, סלמון חרדל פאנקו מצופה בדבש, ו פנקו מצופה דבש חרדל עוף מכרזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 ° F. בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה וחרדל. בקערה גדולה, לזרוק יחד panko ותימין.
חתיכות ארנב העונה עם מלח ופלפל. באמצעות מברשת מאפה, מברשת 1 חתיכת בנדיבות עם תערובת חרדל, ולאחר מכן לטבול בתערובת panko ולזרוק למעיל.
העברה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם חתיכות שנותרו, באמצעות 2 דפי אפייה.
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 177°.
אופים עד הקרום הוא זהוב ומיצים לרוץ ברור כאשר בשר הוא דקר עם מזלג, על 10 דקות יותר.
למרות ארנב מושווה לעתים קרובות עוף במונחים של שיטות בישול פעמים, להיזהר לא לבשל אותו יתר על המידה. שלא כמו עוף, בשר ארנב מבושל לחלוטין עדיין צריך להיות ורוד מעט מאוד ליד העצם.