"בוק צ'וי בגריל"
בוק צ'וי בגריל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא את בוק צ'וי, מלח מתובל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו "בוק צ'וי בגריל".
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
בקערה, מערבבים חמאה, אבקת שום, פפריקה, ו 1/8 כפית פלפל שחור. חותכים את החלק התחתון את הראש של בוק צ ' וי, ולהסיר ולנקות את הגבעולים.
מפזרים מלח מתובל 1 כפית פלפל שחור על שני הצדדים של הגבעולים.
להניח את גבעולי בוק צ ' וי על הגריל שחומם מראש.
מברשת עם תערובת חמאה מתובלת, לכסות את הגריל, ומבשלים עד גבעולי בוק צ ' וי להראות סימני גריל והעלים הם פריך בקצוות, 3 עד 4 דקות. סובב את בוק צ ' וי, מברשת עם תערובת חמאה, כיסוי, וגריל את הצדדים האחרים.
מברשת עם כל תערובת חמאה שנותרה, ולהסיר מגש לשרת.