את המתכון ניתן להכין בטטה בגריל מוברש בשמן תבלינים תוך כ-25 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 197 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן קנולן, מלח ופלפל, פפריקה טחונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה די טוב. בטטה חרוכה עם דבש ושמן זית , פירה בטטה חמישה תבלינים , ובטטות צלויות בתנור פליאו מייפל בשמן קוקוס דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים יחד את השמן, הכמון, הפפריקה והקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס חלב קר 2%
1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)
כמון
4 עגבניות, הליבות הוסרו ובשר חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
2
הניחו בטמפרטורת החדר בזמן שאתם מכינים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
3
שמים תפוחי אדמה בסיר בינוני על אש בינונית, ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין יציבים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
פסטה קליפת תינוק
4
מסננים ומצננים מעט לפני שחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
5
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מברישים את תפוחי האדמה מכל צד בשמן התבלינים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד להזהבה קלה מכל צד ורק מבושל, כ-3 דקות לכל צד. ממשיכים להבריש עם השמן הנותר, כשהם צולים.