בירה יכולה עוף
בירה יכולה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חרדל דיז'ון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, בירה-עוף בירה-פחית בירה, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד את שמן הזית, חרדל דיז ' ון, פפריקה, טימין, מיץ לימון ושום בקערה קטנה.
מפזרים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מורחים את המרינדה על כל העוף.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות (או עד לילה).
מוציאים את העוף מהמקרר ומניחים לחזור לטמפרטורת החדר למשך 45 דקות.
הגדר את גריל הפחמים שלך לחום עקיף-מתלה את הגחלים החמות לצד אחד של הגריל והשאיר את הצד השני חשוף. אם אתה משתמש בגריל גז, חמם צד אחד של הגריל לחום בינוני-גבוה והשאיר את הצד השני של הגריל כבוי.
יוצקים שליש מהבירה (או שותים!), הכניסו את ענפי הטימין לפחית והושיבו את העוף על גבי פחית הבירה.
הניחו את העוף זקוף על סורג הגריל בצד הקריר של הגריל, הרחק מהאש (יתכן שתצטרכו להשתמש בטבעת נייר כסף כבד סביב בסיס הפחית כדי לסייע באיזון העוף). מכסים את הגריל במכסה ומבשלים 1 1/4 שעות עד 1 1/2 שעות, מסתובבים באמצע הצלייה, עד שהעוף מבושל ומדחום לקריאה מיידית המוחדר בחלק העבה ביותר של הירך קורא 165 מעלות צלזיוס.
תנו לעוף לנוח 10 דקות לפני הגילוף.