בר הפיצה של איגור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה בר של איגור. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפרוני, עגבניות, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. מתכונים דומים: בר הפיצה של איגור, פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה.
הוראות
תנור חום ל 191°. ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול nonstick. להפריד בצק ל 8 ביסקוויטים. עם אצבעות, לחץ על כל ביסקוויט לתוך סיבוב 5 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות מרוסס.
אופים ב 191°. במשך 11 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
מגישים קרום ביסקוויט חם עם קערות נפרדות של תוספות שכותרתו בנפרד.