ג'מייקני-אני-אגוזים! מאהי-מאהי טאקו עם סלסת פירות טרופיים
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שמנת, כוסברה, פילה מהי מהי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי רום כקינוח. מתכונים דומים: מאהי-מאהי טאקו דגים עם סלסה טרופית, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו.
הוראות
1
מברשת פילה עם שמן קנולה ומפזרים באופן שווה את שני הצדדים, עם תיבול לשפשף אידיוט.* השתמש 1 כפיות תיבול לכל צד לכל פילה. פחות או יותר לפי הטעם.לשפשף לתוך דגים באופן שווה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
לשפשף תיבול יבש
דגים
2
מניחים פילה על גריל חם גריל 3-5 דקות לכל צד או עד עשה פתיתים בקלות עם מזלג.טורטיות חמות על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
חותכים פילה לחתיכות, או לגרוס גס עם מזלג.מחלקים דגים באופן שווה על 8 טורטיות מחוממות.למעלה כל אחד עם סלסה פירות, פרוסת אבוקדו, כרוב מגורר, jicama, העליון עם שמנת חמוצה סיד.שמנת חמוצה ליים:.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
טורטיה
אבוקדו
כרוב
Jicama
פירות
סלסה
דגים
ליים
4
מערבבים שמנת חמוצה, מיץ לימון וגלידה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מקשטים עם כוסברה נוספת אם תרצה.* הערה: אם מצנפת סקוטש או פלפלים habanero הם חמים מדי עבור בלוטות הטעם שלך, חלפיניו אדום ניתן להחליף! הם למעשה די מתונים.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו אדום
כוסברה
צ ' ילי Habanero
פלפלים
ויסקי סקוטי
6
מגיש 4, שני טאקו לכל אחד!תיבול: יבש אידיוט תיבול על ידי סוזי טבחים, מתכון #229443.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.