גלידת וניל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. וזה די גרוע. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
עם מיקסר חשמלי, ביצי שמנת וסוכר.
מוסיפים חלב מאודה, חלב מרוכז ווניל. הכה היטב.
יוצקים לחבצת גלידה חשמלית.
להוסיף חלב שלם כדי למלא את הקו. הכנס dasher. ארוז קריר 1/3 מלא עם קרח.
מוסיפים שכבה של מלח סלעים. חזור על שכבות עם קרח ומלח עד מלא. הערה: היזהר לא overfill, לשפוך מלח לתוך נטישה. כאשר המכונה מתחילה לעבוד או לכבות, להסיר את dasher ולנקז מים. מלא עם יותר קרח ומלח. לכסות במגבת ולתת להקשיח.
* לגלידת פירות כגון תות או אפרסק: 2 כוסות פירות טריים פרוסים מכוסים 1 כוס סוכר.
מוסיפים לתערובת לפני חלב מלא ומערבבים היטב.
הערה: עבור אלה הנוגעים לביצים גולמיות, ניתן להחליף ביצים נוזליות מפוסטרות.