דבש שומשום אמנון
דבש שומשום אמנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2897 קלוריות, 261 גר' של חלבון, ו 172 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו אמנון, חרדל חריף, מקלות שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שומשום שביר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. נסו דבש שומשום אמנון, דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, ו ירקות צלויים עם שומשום אמנון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולטפוח יבש tilapia.In קערה רדודה, מערבבים יחד חרדל, דבש, רוטב סויה ושמן שומשום.
מניחים מקלות שומשום במעבד מזון למחוץ עד שהוא דומה חול גס.
מניחים בקערה רדודה גדולה.
מברשת כל פילה אמנון משני הצדדים עם תערובת דבש חרדל, ואז מעיל עם מקלות שומשום כתוש.
מניחים דג מצופה על מגש אפייה שאינו מקל או מרופד ואופים ב 375 מעלות במשך 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.