המרק הטוב ביותר בצד הזה של המיסיסיפי
המרק הטוב ביותר בצד הזה של המיסיסיפי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 12 מנות. למרק הזה יש 78 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי האוכל הדרומי. אם יש לכם אפונה שחורת עיניים, בצל, חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 9 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. נסו מיסיסיפי בוץ פאי, מיסיסיפי חטא לטבול, ו מיסיסיפי בוץ פאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי יש להשרות את האפונה שחורת העיניים 6 עד 8 שעות, או למשך הלילה.
מערבבים חזיר, גזר, בצל, מלח ופלפל לסיר. מכסים את כל החומרים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 2 1/2 שעות, או עד שהאפונה שחורת העיניים רכה. מערבבים מדי פעם ומוסיפים מים לפי הצורך כדי לשמור על כיסוי החומרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 23 דולר.
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס 100% במיכלי נירוסטה. בעוד על ליס שלה, היין הוא עורר ביד (ב שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, בשכבות על החיך עם רמזים לאגס. ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.