חומוס שעועית לבנה
המתכון חומוס שעועית לבנה מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מיץ לימון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו חומוס שעועית לבנה, חומוס שעועית לבנה, ו חומוס שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
* כדי לבשל את השעועית המיובשת, להשרות אותם לילה בשפע של מים.
מסננים, לשים אותם בסיר, ולכסות אותם במים מתוקים על ידי 1 אינץ'. מביאים אותם לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים עד שהם רכים, על 30 עד 40 דקות.
שים את השעועית בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את מיץ הלימון, כמון, שום, ממרח טחינה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. הפעל את המעבד ו לאט לשפוך את שמן הזית. תהליך עד חלקה ועבה.