קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

חומוס שעועית לבנה

חומוס שעועית לבנה
המתכון חומוס שעועית לבנה מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מיץ לימון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו חומוס שעועית לבנה, חומוס שעועית לבנה, ו חומוס שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
* כדי לבשל את השעועית המיובשת, להשרות אותם לילה בשפע של מים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
מיםמים
2
מסננים, לשים אותם בסיר, ולכסות אותם במים מתוקים על ידי 1 אינץ'. מביאים אותם לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים עד שהם רכים, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
שים את השעועית בקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מוסיפים את מיץ הלימון, כמון, שום, ממרח טחינה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. הפעל את המעבד ו לאט לשפוך את שמן הזית. תהליך עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טחינהטחינה
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
שוםשום
כמוןכמון