חזה עוף עטוף בייקון ומרווה
חזה עוף עטוף בייקון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 289 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מלח, בייקון, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בייקון ומרווה, חזה עוף עטוף בייקון, ו בייקון עטוף חזה עוף.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. ערפל קל של תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מפזרים עוף קלות במלח ומניחים 2 עלי מרווה על כל חצי חזה עוף. עוטפים פרוסת בייקון סביב כל נתח עוף ומניחים נתחי עוף בתבנית אפייה.
אופים עד שהעוף מבושל ופנימי רושם 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ-40 דקות.
מעבירים עוף לפלטה ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם. שומן רזה ממיצים בתבנית אפייה ושופכים אותם לסיר קטן.
מניחים על אש בינונית-גבוהה ומקציפים פנימה קמח עד שנוצר עיסה, 1 דקה.
מקציפים מרק ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהרוטב חלק וסמיך, כ -2 דקות.
הקציפו את כל המיצים שהצטברו על מגש לרוטב.
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.