טאקו דגים מוכה בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1185 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בירה, לימונים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו דגים מוכה בירה, טאקו דגים מוכה בירה, ו בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה בינונית; מקררים עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אם באמצעות דגים טריים: למלא סיר גדול, עמוק, כבד עם שמן צמחי על 11/4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מערבבים את הקמח ו 1 כפית מלח בקערה בינונית ומערבבים בבירה עד חלקה. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוכה. מתבלים את הדגים במלח. כדי לבשל את הדגים, לעבוד בקבוצות של כשלושה או ארבעה חתיכות בכל פעם. באמצעות מלקחי מטבח, לטבול כל חתיכה בבלילה, לתת לכל ניקוז עודף, בזהירות להטביע את הדגים בשמן החם, ומטגנים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
אופים אותם על פי הוראות החבילה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי לשרת: רק לאחר הדג יוצא מן הטיגון (או תנור), לארגן צלחת מחוממת על השולחן. לידו להגדיר את רוטב טרטר, טורטיות חמות, כרוב מגורר, מגורי סיד, ו פיקו דה גאלו כך שכל אדם יכול להרכיב טאקו שלו או שלה.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
רוטב טרטר
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.