קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

טאקו דגים מוכה בירה

טאקו דגים מוכה בירה
טאקו דגים מוכה בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1185 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בירה, לימונים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו דגים מוכה בירה, טאקו דגים מוכה בירה, ו בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה בינונית; מקררים עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אם באמצעות דגים טריים: למלא סיר גדול, עמוק, כבד עם שמן צמחי על 11/4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מערבבים את הקמח ו 1 כפית מלח בקערה בינונית ומערבבים בבירה עד חלקה. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוכה. מתבלים את הדגים במלח. כדי לבשל את הדגים, לעבוד בקבוצות של כשלושה או ארבעה חתיכות בכל פעם. באמצעות מלקחי מטבח, לטבול כל חתיכה בבלילה, לתת לכל ניקוז עודף, בזהירות להטביע את הדגים בשמן החם, ומטגנים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
אופים אותם על פי הוראות החבילה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כדי לשרת: רק לאחר הדג יוצא מן הטיגון (או תנור), לארגן צלחת מחוממת על השולחן. לידו להגדיר את רוטב טרטר, טורטיות חמות, כרוב מגורר, מגורי סיד, ו פיקו דה גאלו כך שכל אדם יכול להרכיב טאקו שלו או שלה.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
רוטב טרטררוטב טרטר
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
גודל
2
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
1
680, שומן
2
44, קלוריות שומן
1
390, שומן רווי
2
10, חלבון
3
21, שומן חד רווי
4
19, פחמימות
5
970, כולסטרול
6
80, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
48, שומן רב בלתי רווי
2
9, נתרן

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ126-inchsטורטיות תירס (5 עד 6 אינץ ' רחב), מחומםטורטיות תירס (5 עד 6 אינץ ' רחב), מחומם2Tbsשמיר חמוצים להתענגשמיר חמוצים להתענג2חלבוני ביצה, מובסים לפסגות רכותחלבוני ביצה, מובסים לפסגות רכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1שולחןמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2ליים, לרבעיםליים, לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה מוצק של דגים מתונים, לבנים (כגון בס, בקלה, או האדוק), לחתוך לרצועות על 4-1/2 אינץ 'ארוך ו 3/4 אינץ' רחב, או 1 lb. פילה דג מטוגן בבלילה קפואפילה מוצק של דגים מתונים, לבנים (כגון בס, בקלה, או האדוק), לחתוך לרצועות על 4-1/2 אינץ 'ארוך ו 3/4 אינץ' רחב, או 1 lb. פילה דג מטוגן בבלילה קפוא11 קילו קישואים,חרדל אמריקאי צהובחרדל אמריקאי צהוב3Tbsjalapeà הכבושים טחון±ojalapeà הכבושים טחון±o4ריבס, קצוץ טרי או קפואPico de GalloÂPico de GalloÂ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב ירוק מגורר דק או סגול (על 1/2 ראש קטן)כרוב ירוק מגורר דק או סגול (על 1/2 ראש קטן)2ליטריםעל שמן צמחי לטיגוןעל שמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.