מתכון גריל טאקו Mahi Mahi עם כרוב אדום סלט, עגבניות ואבוקדו Salsan ורוטב אננס חם מוכן בערך 1 שעה ו 55 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 341 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'ילי הבנרו, מיץ ליים, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברשת פילה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר מן הגריל טפטוף עם כמה ויניגרט הדר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
תן לנוח 5 דקות ולאחר מכן להתקלף עם מזלג.
5
ממלאים כל טורטייה מטוגנת עם חלק מהמח " י, למעלה עם כרוב אדום סלט כרוב, עגבניות וסלסה אבוקדו, וטפטוף עם רוטב חריף אננס-habanero חרוך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדום
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
(תערובת תבלינים קובנית)
צ ' ילי Habanero
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 קילו חזה הודו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
6
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בעדינות לשלב את כל החומרים בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מחממים גריל גבוה או מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
10
מניחים את כל האננס (לא לקלף אותו) על הגריל ועל הגריל עד כל השטח הוא שחור לחלוטין חרוך.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט. מקלפים את האננס, מסירים את הליבה וקוצצים בגסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את האננס, מחית אננס, habanero וחומץ ומבשלים עד התערובת רכה לחלוטין, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
צ ' ילי Habanero
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
14
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח, פלפל ודבש, לפי הטעם. מסננים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.