כבש מרוקאי עם רוטב דבש שיראז
כבש מרוקאי עם רוטב דבש שיראז דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ים גס, דבש, ראס אל hanout, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש, המבורגר טלה מרוקאי עם רוטב מנטה-יוגורט, ו קציצות כבש בסגנון מרוקאי ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
כבש העונה עם מלח ים, ולשפשף עם ראס אל hanout. במחבת ברזל יצוק בינוני מעל חום גבוה בינוני, צרוב כבש מכל הצדדים עד להשחמה שווה.
מניחים מחבת עם כבש בתנור שחומם מראש, וצולים 30 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה למינימום של 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר כבש ממחבת, הזמנת מיצים, ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות לפני חיתוך צלעות.
מניחים מחבת עם מיצים מעל חום בינוני, ומערבבים יין ודבש. לבשל עד מופחת על ידי כמחצית.