כיסי חומוס טבועים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מקלות של פלפל ומלפפון, עלי בזיליקום, פיטה לחמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. נסו חומוס עוטף או כיסים, המבורגרים טלה עם פטיאן וחומוס, ו כיסי פיתה יווניים עם חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החומוס לתוך קערה קטנה. דק פורסים את המנטה או עלי בזיליקום, ואז מערבבים לתוך החומוס.
טוסט pitta לחמים, ואז לפצל אותם לשניים. דחוף את תערובת החומוס לפיטות הקלויות, יחד עם מקלות הפלפל והמלפפון.
לחלופין, לארוחת צהריים ארוזה, החזירו את החומוס לקדרה ודחפו את הפיטות ממש לפני האוכל.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
חומוס ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Markus הובר Sparkling rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.