כרובית לחם דורשת כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 356 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, פלפל, חלמונים ופטרוזיליה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . מתכונים דומים: כרובית לחם , כרובית אפויה וכרובית אפויה .
הוראות
1
מניחים כרובית וכמות קטנה של מים במחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית ראש קטנה, מפורקת לפרחים (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים ומניחים בצד.
3
בקערה קטנה טורפים חלמונים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים פירורי לחם וגבינה בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים כמה פרחים בכל פעם לתערובת הביצים; לזרוק למעיל. בעזרת כף מחוררת מעבירים כרובית לתערובת פירורים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
במחבת ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כרובית בקבוצות עד להזהבה, כ-4 דקות.