כרובית חג המולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את כרובית חג המולד. מתאים ל-10 ומחירו $1 מנות.0 למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 157 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם חלב, פטריות, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 41% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל כרובית לחג המולד , עוגיות חג המולד סטולן - קלאסיקה של חג המולד שעבר שינוי , ועוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד נורווגיות, סהרוני שימור שזיפים מתובלים בגזר ותפוז שוקולד .
הוראות
מניחים 1 אינץ' מים בסיר גדול; להוסיף כרובית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 6-8 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בסיר גדול מטגנים פלפל ירוק ופטריות בחמאה במשך 2 דקות או עד שהם רכים.
להוסיף קמח; מערבבים בהדרגה חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
מניחים מחצית מכמות הכרובית בתבנית 2-Qt משומנת. צלחת אפייה; מעל חצי מהרוטב. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 25 דקות או עד שהוא מבעבע.