קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

כרובית שמנת-מרק שום

כרובית שמנת-מרק שום
כרובית שמנת-מרק שום דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, כרובית, מרק עוף דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: כרובית שמנת-מרק שום, שום קלוי שמנת ומרק כרובית, ו מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים.

הוראות

1
עם סכין חדה, לחתוך העליון 1/2 אינץ ' את ראש שום. הגדר שום על גיליון של נייר כסף העליון עם חמאה. צייר הצדדים של לסכל ולצבוט יחד כדי לצרף שום בכיס רופף, אטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
אופים בתנור 400 עד השום רך כאשר נלחץ, 45 עד 50 דקות. לפתוח ולהניח לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, לחתוך ראשי כרובית לפרחים 1 אינץ', השלכת עלים וגבעולים. במחבת 4-5 ליטר, לשלב כרובית מרק. מכסים, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לסחוט שיני שום מעורות נייר למחבת עם כרובית ומרק; יוצקים שמנת. עבודה בקבוצות, להעביר לבלנדר מערבולת עד חלקה. להחזיר מרק למחבת ולהוסיף את מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
כרוביתכרובית
מוסקטמוסקט
מרקמרק
קרםקרם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
5
הגדר מחבת מעל חום בינוני נמוך ומערבבים מדי פעם עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים לתוך קערה גדולה או tureen ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה