כרובית שמנת-מרק שום
כרובית שמנת-מרק שום דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, כרובית, מרק עוף דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: כרובית שמנת-מרק שום, שום קלוי שמנת ומרק כרובית, ו מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים.
הוראות
עם סכין חדה, לחתוך העליון 1/2 אינץ ' את ראש שום. הגדר שום על גיליון של נייר כסף העליון עם חמאה. צייר הצדדים של לסכל ולצבוט יחד כדי לצרף שום בכיס רופף, אטום.
אופים בתנור 400 עד השום רך כאשר נלחץ, 45 עד 50 דקות. לפתוח ולהניח לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, לחתוך ראשי כרובית לפרחים 1 אינץ', השלכת עלים וגבעולים. במחבת 4-5 ליטר, לשלב כרובית מרק. מכסים, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 12 עד 15 דקות.
לסחוט שיני שום מעורות נייר למחבת עם כרובית ומרק; יוצקים שמנת. עבודה בקבוצות, להעביר לבלנדר מערבולת עד חלקה. להחזיר מרק למחבת ולהוסיף את מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
הגדר מחבת מעל חום בינוני נמוך ומערבבים מדי פעם עד חם.
יוצקים לתוך קערה גדולה או tureen ומפזרים עירית.