לונדון פוג מילק פאנץ
גשו לסופר וקנו שעועית וניל, מיץ לימון מ 8 לימונים, רום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 36 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חלב, פונץ ' חלב, ו פונץ ' חלב קפה.
הוראות
שלב סוכר ומים על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום. לגרד זרעים מ וניל שעועית לתוך סירופ ולהוסיף גירד פוד מפוצל. להפריש במשך 1 שעה. סירופ וניל ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
שלב תה ורום רופף במיכל זכוכית ולאפשר להחדיר במשך 4 שעות בטמפרטורת החדר. מעת לעת לנער את התערובת, כך שהוא מעורב ביסודיות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר וזורקים עלים. רום יכול להיות מאוחסן במיכל אטום בארון כהה, קריר במשך עד 3 חודשים.
בקנקן גדול או קערה, להוסיף סירופ וניל רום חדור ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים שוב.
תערובת: בחלב חום בסיר בינוני, מקל קינמון וציפורן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע 82° (חלב צריך להיות מהביל עם בועות קטנות מתחילות להיווצר סביב הקצוות).
יוצקים חלב חם לתערובת הרום.
להפריש עד תערובת חבילות, על 30 דקות בטמפרטורת החדר. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה מרופדת עם כמה שכבות של גזה. אל תסיר את curd תוך מאמץ כפי שהוא פועל מסנן נוסף. להיפטר מגושים. ניתן לאחסן אגרוף חלב במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. מסננים שוב לפני ההגשה אם תרצה.