קושימומחה
מוכן ב36 שעות
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

לונדון פוג מילק פאנץ

לונדון פוג מילק פאנץ
גשו לסופר וקנו שעועית וניל, מיץ לימון מ 8 לימונים, רום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 36 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חלב, פונץ ' חלב, ו פונץ ' חלב קפה.

הוראות

1
שלב סוכר ומים על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הסר מהחום. לגרד זרעים מ וניל שעועית לתוך סירופ ולהוסיף גירד פוד מפוצל. להפריש במשך 1 שעה. סירופ וניל ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
בשביל הרום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
1
שלב תה ורום רופף במיכל זכוכית ולאפשר להחדיר במשך 4 שעות בטמפרטורת החדר. מעת לעת לנער את התערובת, כך שהוא מעורב ביסודיות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר וזורקים עלים. רום יכול להיות מאוחסן במיכל אטום בארון כהה, קריר במשך עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
תה רופףתה רופף
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
בקנקן גדול או קערה, להוסיף סירופ וניל רום חדור ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4
בשביל החלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
תערובת: בחלב חום בסיר בינוני, מקל קינמון וציפורן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע 82° (חלב צריך להיות מהביל עם בועות קטנות מתחילות להיווצר סביב הקצוות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים חלב חם לתערובת הרום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
דבש הדריםדבש הדרים
7
להפריש עד תערובת חבילות, על 30 דקות בטמפרטורת החדר. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה מרופדת עם כמה שכבות של גזה. אל תסיר את curd תוך מאמץ כפי שהוא פועל מסנן נוסף. להיפטר מגושים. ניתן לאחסן אגרוף חלב במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. מסננים שוב לפני ההגשה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
8
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o