לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה
לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה דורש על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פגז פיצה, מלח ופלפל, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם שטוח בגריל עם אספרגוס פסטו פונטינה, לחם שטוח עם אספרגוס, פונטינה, בצל כבוש, ו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האספרגוס, בזיליקום, שום וצנוברים במעבד מזון ודופק כמה פעמים לקצוץ בגסות. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים את הפסטו לקערה. תערבבי את הפקורינו רומנו.
מניחים פגז פיצה על הגריל. גריל עד פריך מעט, על 1 דקה.
הסר את הפגזים ולהפיץ כל אחד עם פסטו. למעלה עם פונטינה, לחזור לגריל, לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות.
הסר מהגריל ומפזרים את גבינת רומנו הנותרים בזיליקום טרי קצוץ. חותכים כל לחם שטוח לחתיכות בגודל ביס.