אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו אוכמניות קישואים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ושומנים קלות 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2 אינץ ' גודל.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים יחד את השמן, הביצים והדלעת בקערה גדולה. מערבבים את הסוכר הלבן והחום, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ציפורן, מוסקט, ומערבבים לשלב היטב. הכה בקמח ו 1 1/2 כוסות שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
(טעם מקורי)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכן, ומפזרים את צמרות עם 1/4 הנותרים כוס שיבולת שועל. לחץ על שיבולת השועל בקלילות לתוך החלק העליון של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס באמצע כיכר יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.