מאה אחוז לחם שיפון
מאה אחוז לחם שיפון הוא טבעוני ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמרים, מולסה, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו מאה אחוז לחם שיפון, לחם שיפון דניname, ו 50 אחוז לחם מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המולסה ומים חמים; מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, או עד קצף. בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח שיפון, גלוטן, פתיתי תפוחי אדמה ומלח.
מוסיפים את תערובת השמרים וקיצור למרכיבים יבשים, ומערבבים עד ערבוב קשה מדי.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, ללוש במשך 8 עד 10 דקות. זה בסדר לקחת כמה הפסקות.
מניחים קערה במהופך על הבצק, ולתת לבצק לעלות עד כפול בגודל, כ 45 דקות.
כאשר הבצק עלה, לשטח כדי להסיר בועות אוויר, להתגלגל לתוך כיכר חזק נחמד. משמנים תבנית אפייה ומפזרים קמח תירס.
מניחים את כיכר על הסדין, ולתת לעלות במקום חם עד כפול, כ 45 דקות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים את כיכר הלחם במשך 35 עד 45 דקות, או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.