מגש פירות טריים
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? מגש פירות טריים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מלונים, אוכמניות, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו מגש פירות טריים עם רוטב ג'ינג'ר-מנגו, מגש פירות טריים עם רוטב ג'ינג'ר-מנגו, ו מגש פירות (מתכונים דומים).
הוראות
אני אוהב להתחיל את המגש עם בסיס של מלונים בשלים, צבעוניים, פרוסים ואננס-למשל, מלון, טל דבש, גליה, או מלונים של קוואילון, בתוספת אננס "הזהב" החדש. לקלף את החלק החיצוני של מלון שלם, לחתוך אותו לחצי דרך קצה הגבעול, ולגרוף את הזרעים.
מניחים את חצאי המלון לחתוך את הצד על הלוח, לחתוך אותם ישר על פני לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה. מאוורר כל חצי מלון החוצה מעט לארגן את זה על המגש. לאחר מכן, לחתוך את החלק העליון והתחתון של האננס, לקלף את החלק החיצוני, ולהשתמש בסכין חדה כדי להסיר את "העיניים"."
חותכים את האננס לחצי לאורכו ולהסיר את הליבה על ידי חיתוך "V" במורד מרכז כל חצי. שוב, מניחים את חצאי האננס, חותכים את הצד, על לוח וחותכים אותם ישר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מאוורר את הפרוסות החוצה ולסדר אותם ליד מלון על מגש.
ברגע שהבסיס מוגדר, אתה יכול להוסיף כל סוג של פרי זמין. אני אוהב שיש דבר אחד שהוא גבוה יותר מכל השאר, כגון חבורה גדולה של ענבים או פפאיה לחתוך דקורטיבי, לתת את גובה המגש. ואז אני מוסיף פטל, תותים, אוכמניות, ותאנים טריות בקבוצות מזדמנות אך מאורגנות. המגש יכול להיראות כמו קערה של M & m של אם יש יותר מדי צבעים מפוזרים ללא סדר. חזותית, העין שלך צריכה להיות נקודת מוקד כדי להיות מסוגל לראות כל סוג של פירות. אחרי כל הפרי מסודר, אני מוסיף עלים ירוקים שטוחים סביב החלק החיצוני של הפרי, כדי להגדיר את הצבעים. השתמש בלימון ועלי galax ממוכר הפרחים שלך, או עלי תאנה ועלי ענבים מהגינה שלך. ודא שהם ללא חומרי הדברה ושטוף היטב.
כל סוג של פרי יעבוד היטב על מגש זה. לאירועים מיוחדים, מוסיפים אפרסמונים, קיווי, פסיפלורה, דובדבנים של המלכה אן, משמשים טריים ומנגו. בחר מה הוא צבעוני עונתי.