מוות-מוס שוקולד
מוות על ידי מוס שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 91 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 235 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עוגיות כריך שוקולד, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו מוות-מוס שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים בנדיבות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ 'עם 2 צדדים בגודל 3/4 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד עוגיות מרוסקות וחמאה מרוככת או מרגרינה. לחץ על תערובת באופן שווה לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, ולאחר מכן לאפשר להתקרר.
שלב 1 כוס שמנת, שוקולד, תמצית וניל ומלח, בחלקו העליון של דוד כפול.
מחממים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה. לחלופין, אם יש לכם מעבד מזון, תוכלו למזג תערובת על ידי הנחת שוקולד, תמצית וניל ומלח בקערת המעבד. להביא 1 כוס קרם לרתיחה על כיריים, ואז לאט לשפוך קרם לתוך מעבד עם להב ריצה. ממשיכים לעבד עד שהתערובת חלקה.
יוצקים תערובת שוקולד לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה מקציפים 2 כוסות שמנת צוננת עם 1/4 כוס סוכר. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד.
יוצקים תערובת לתוך קרום מקורר.
מצננים פשטידה לפחות 6 שעות לפני ההגשה. לפני ההגשה מקציפים 1 כוס שמנת שנותרה עם 1/4 כוס סוכר. מקציפים עד נוקשה, ואז צינור על גבי עוגה עם קצה כוכב, או במקום כפית על גבי כל פרוסה.