קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות41
מגזין

מוסקה כבש וחציל

מוסקה כבש וחציל
מתכון טלה וחצילים מוסקאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות שזיף, יין, טחון כלמשטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מוסקה חצילים, מוסקה חצילים בגריל, ו מוסקה כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיל, מלח, ולשטוף את החצילים אם תרצה בכך (ראה הערה "הכנת חצילים לבישול" להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם. מעל חום בינוני גבוה להביא אותם לרתיחה ומרתיחים קלות במשך 5 דקות. מגניב, לחתוך לפרוסות 1/8 אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים כ 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החצילים לשמן החם כמה פרוסות בכל פעם ומטגנים את פרוסות החצילים, פונים לפי הצורך, עד רך וצבע קל, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
להעביר מתלה לנקז בזמן שאתה לטגן את החצילים הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
חום 1 כף שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הבשר ואת לבשל על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר מאבד את המראה הגולמי שלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מוסיפים את העגבניות, השום, ציפורן, קינמון, עלה דפנה, allspice, מלח, פלפל, ועל 1/2 כוס מים. מבשלים עד עבה ומלא טעם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים את רסק העגבניות והיין האדום וממשיכים להתבשל עד שהיין יפתח ניחוח מתוק, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
כדי להרכיב את מוסקה: לפזר את פירורי הלחם בתבנית אפייה עמוקה, מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מניחים שכבה של חצי פרוסות החצילים על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9
מוסיפים את רוטב הבשר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מניחים שכבה אפילו של תפוחי אדמה פרוסים על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
11
מוסיפים את החצילים הנותרים בשכבה זוגית על רוטב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
יוצקים את רוטב הגבינה על החצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
13
אופים, חשוף, עד רוטב הגבינה הוא עבה וזהוב חום ואת החצילים הוא רך מאוד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
14
תן מנוחה מוסקה במשך כ 20 דקות לפני חיתוך והגשה.
1
מתכונים רבים להורות לך מלח חצילים לפני שאתה מבשל אותו. יש אומרים שהצעד הזה הוא הכרחי כי הוא מושך החוצה כל מרירות בחציל.אנחנו חושבים שזה רעיון טוב, אפילו אם החציל לא גדול או מריר. Drawingout חלק מהלחות בחציל מתמוטט הירקות קצת, כך שהוא לא מתנהג כמו הרבה כמו ספוג לשמן כאשר אתה מטגן אותו.לקלף את החצילים אם אתה רוצה ולפרוס את החצילים לדרישחצילות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מניחים את הפרוסות במסננת ומכניסים את המסננת לגדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מפזרים את הפרוסות בנדיבות עם מלח כשר ולתת להם לנוח עדהמלח מתחיל לצייר לחות על פני השטח, כ 20 דקות. יש לשטוף את החצילים ביסודיות, לתת לנקז, כתם יבש.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4
Reprinted with permission from One Dashes by The Culinary Institute of America ©2006 Lebhar-Friedman Books