זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, רסק עגבניות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. נסו מוסאקן רזה aka תבשיל בשר וחציל טעים, מוסקה חצילים, ו מוסקה חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור החצילים: לשטוף חצילים לחתוך את שני הקצוות. מקלפים רצועות 1/2 אינץ ' של קליפה מהחציל, מה שהופך פסים של עור. חותך לרוחב לתוך 1/3 סיבובים אינץ'. מלח ופלפל משני הצדדים ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לשטוף ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חציל
2
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את החציל משני הצדדים, עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חציל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים היטב על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד חום, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
4
מוסיפים את היין ומפחיתים עד שהוא כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
יין
5
מוסיפים רסק עגבניות, מים, פטרוזיליה, מלח, פלפל וקינמון. מבשלים במשך 30 דקות, להסיר מחום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
קינמון
פטרוזיליה
פלפל
מים
מלח
6
עבור bechamel: בסיר בינוני, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח, ומערבבים בהדרגה את החלב. מבשלים, ערבוב, עד עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מוסקט
8
מוסיפים 4 אונקיות של גבינה ומתמזגים היטב. עבור ההרכבה: חמאה 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים חצי מהחציל וחצי מתערובת הבשר, לסירוגין, עד לשימוש מלא. מכסים עם רוטב בשמל, והגבינה הנותרת.