מחבת בקר סטרוגנוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סטרוגנוף בקר במחבת. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת, בצל, חזרת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו מחבת אחת בשר בקר טחון סטרוגנוף, מחבת רביולי סטרוגנוף בקר, ו בשר בקר ותפוחי אדמה מחבת סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים. בעזרת כף מחוררת מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את המים, חזרת, מלח ופלפל. הניחו בצד.
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים בשר, כמה חתיכות בכל פעם. חותם תיק; לנער כדי מעיל.
באותה מחבת, בשר בקר חום בקבוצות. מחזירים את כל הבקר לתבנית; למעלה עם תערובת פטריות.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת חמוצה.