מיני כיכרות בשר עם שעועית ירוקה
מיני כיכרות בשר עם שעועית ירוקה דורשות בערך 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 389 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוטב עגבניות ובזיליקום, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , שהוא מוצק. מיני כיכרות בשר , מיני כיכרות בשר ומיני כיכרות בשר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות F. מביאים לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים. בקערה גדולה שלבו ביצה, 1/2 כוס מרוטב פסטה עגבניות ובזיליקום Classico®, פירורי לחם, 2 כפות מהבזיליקום ו-1/4 כפית מלח.
מוסיפים בשר בקר ו-1/2 כוס מהגבינה; לערבב היטב. מחלקים את תערובת הבקר לארבעה חלקים שווים. עצב כל חלק בצורת אליפסה בגודל 5-1/2x2 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה בגודל 15x10x1 אינץ'. כף רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום של Classico® שנותר ומפזרים את יתרת הגבינה.
אופים 15 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 160 מעלות F.
בינתיים מבשלים שעועית ירוקה במי מלח רותחים במשך 10 דקות.
לנקז; לזרוק עם 1 כף שמן זית ופלפל אדום.
מפזרים את כל עלי הבזיליקום הנותרים.