מיני עוגות גנאש שוקולד
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מיני עוגות שוקולד Ganache. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 61 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם שוקולד אפייה, קצפת, ריבת פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: עוגות מיני תפוז עם שוקולד Ganache, מיני עוגות קציץ שוקולד עם גנאש, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר מיניאטורי בכל אחד 60 כוסות מאפין מיני. הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה. למלא כוסות מאפין שלושה רבעים מלאים (על 1 כף ערמת הבלילה כל).
אופים 10 עד 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 5 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. ב 1-סיר ליטר, חום הקצפת שמנת רק כדי רותחים; לשפוך על שוקולד.
בואו לעמוד 3 עד 5 דקות עד שוקולד נמס וחלק כאשר בחש. מערבבים בליקר.
בואו לעמוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת מעילה כף.
בינתיים, על ידי ספינינג איטי סוף ידית עגולה של כף עץ קדימה ואחורה, לעשות חריץ עמוק, 1/2 אינץ ' רחב במרכז של כל קאפקייק, לא ממש לתחתית (סוף להתנועע של כף ב cupcake כדי להפוך פתיחה גדולה מספיק).
כפית ריבה לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, שקית חותם.
חותכים 3/8 אינץ קצה את 1 בפינה של תיק. הכנס את קצה התיק לפתיחה בכל קאפקייק; לסחוט שקית למלא פתיחה.
כפית על 1 כפית גנאש על כל מיני עוגה.
מקשטים כל אחד עם פטל. החנות מכוסה באופן רופף.