מינסטרונה עוף ניוקי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 41 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ואספו מרק עוף, אורגנו, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו מינסטרונה עם ניוקי, מינסטרונה עם ניוקי, ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מפזרים עוף עם אורגנו, מלח ופלפל. בתנור הולנדי מטגנים עוף בכף 1 שמן עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
באותה מחבת מבשלים את הפלפלים, הקישואים, הפטריות והבצל בשמן שנותר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להוסיף פרושוטו ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את המרק, העגבניות, השעועית, האפונה, רסק העגבניות והעוף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 160 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.