ממרח אבוקדו
ממרח אבוקדו נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך אבוקדו, כוסברה, צ'יפס טורטייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).
הוראות
הפוך את הדבק צ ' ילה: לטחון את הבצל, כוסברה, jalapeo, ומלח יחד molcajete עד שכל החומרים הם הקרקע דק מאוד. לחלופין, השתמש במזלג כדי לרסק את כל החומרים כדי להדביק בקערת עץ רחבה.
חותכים כל אבוקדו לשניים, עובד להב הסכין סביב הבור. לסובב את החצאים כדי להפריד אותם ולהעיף את הבור עם קצה הסכין. מקפלים מגבת מטבח ברבעים ומחזיקים אותו בכף היד הלא-סכין שלך. הנח בצד חצי אבוקדו לחתוך את כף היד שלך ולעשות 3 או 4 באופן שווה חתך לאורכו דרך בשר אבוקדו עד העור, מבלי לחתוך אותו. לעשות 4 חתכים לרוחב באותו אופן. סקופ את בשר אבוקדו חתוך לקוביות לתוך molcajete. חזור עם חצאי האבוקדו הנותרים.
בעדינות לקפל את האבוקדו לתוך הדבק, שמירה על האבוקדו לחתיכות גדולות ככל האפשר.
מוסיפים את העגבניות, הכוסברה והבצל ומקפלים בעדינות. בדוק ולהוסיף מלח במידת הצורך.
מגישים מיד, ישר מן molcajete (או קערה), עם צ ' יפס טורטיות.
VARIATIONSGuacamole עם פירות ים (Guacamole con Mariscos)
עושה 6 מנות פאונד גוש crabmeat (רצוי ג 'מבו), הרים עבור פגזים וסחוס (על כוס) פאונד מבושל תינוק שרימפס קלוף, שמאל שלם, או גדול יותר שרימפס, לחתוך לחתיכות קטנות 3 כפות cilantro2 כפות קצוצות דק כפיות jalapeo1 כפות שמן זית oil22oon צ' יפס adobo פירה
לזרוק את כל החומרים יחד בקערת ערבוב.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות.
הכן את הגואקמולי, הוספת סלט פירות ים במרינדה בסוף יחד עם עגבניות, כוסברה, ובצל. ממרח אבוקדו עם פירות (ממרח אבוקדו יכול Frutas)
דיאנה קנדי, ג 'וליה צ' יילד של סופרי ספרי בישול מקסיקנים, ומריה דולורס טורס-איזבל, חברה וסופרת יקרה של הגורמה המקסיקנית, הכירו לי את גוואקמולי עם פירות. זוהי מומחיות של שתי מדינות במרכז מקסיקו
מורלוס וגואנאחואטו. הניגוד בין ממרח האבוקדו המתובל לבין הפירות המתוקים והעסיסיים הוא טעים. המנה תמיד צריכה להיראות קצת מעללהשתמש בפירות היפים והבשלים ביותר שאתה יכול למצוא וכמה מן הקישוטים כמו שאתה אוהב.
הכן, ממרח אבוקדו, השמטת הכוסברה לחלוטין. מקפלים בעדינות 12 ענבים שחורים, חצוי; 12 ענבים ירוקים, חצוי; ו 1 כוס קלופים חתוכים (אינץ') אפרסקים או מנגו. לטעום את ממרח האבוקדו ולהוסיף צ ' ילה או מלח נוספים כדי לאזן את המתיקות של הפירות.
ערמו את הגואקמולי לתוך כוסות מרטיני או חצי קליפות קוקוס וקישטו עם כל או כל אלה קישוטים: אפרסקים קלופים פרוסים, זרעי רימון, פתיתי קוקוס קלויים, ו/או פטל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;