אם יש לך בערך 5 שעות לבלות במטבח, מרנג מנטה עשוי להיות מתכון סופר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-fodmap לנסות. מנה אחת מכילה 10 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתאים ל-48 מנות. תמורת 1 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם סוכר, מלח, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה מושלם לחג המולד . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7% . מתכונים דומים: מרנג מנטה , מרנג מנטה ומרנג מנטה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 דפי עוגיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3/4 כפות חרדל דיז'ון
2
בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת, מקציפים חלבונים, מלח וקרם טרטר לקצף רך. מוסיפים סוכר בהדרגה, ממשיכים להקציף עד שהלבן יוצר פסגות נוקשות. זרוק בכפות במרחק אינץ' אחד זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
6 כפות בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
מיונז, לכריכה
3
מפזרים מעל העוגיות סוכריות מנטה כתוש.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטה
6 כפות בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
24 פסים אדומים
4
אופים 1 1/2 שעה בתנור שחומם מראש. מרנגים צריכים להיות יבשים לחלוטין מבפנים. אל תאפשר להם להשחים. כבה תנור. השאירו את דלת התנור פתוחה, והניחו למרנגים לשבת בתנור עד להתקררות מלאה. שחררו מנייר כסף בעזרת מרית מתכת. אחסן מכוסה רופפת במקום קריר יבש עד חודשיים.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Vietti Cascinetta Moscato d'Asti עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.