מרק דלורית צלוי עם תפוחים וגראם מסאלה
מרק דלורית צלוי עם תפוחים וגראם מאסלן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, תפוחים braeburn, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק דלורית צלוי W / תפוחים וגראם מסאלה, מרק דלורית צלוי עם תפוחים וגראם מסאלה, ו מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סקווש, 2 כפות שמן, סירופ, מלח, garam masala, ופלפל בקערה גדולה. מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד רך.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 2 דקות או עד מכרז. מערבבים בתפוח; לטגן 2 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה. מערבבים סקווש, מים ומרק. להביא לרתיחה; לבשל 3 דקות.
מניחים חצי מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. חזור על הליך עם מחצית הנותרים של מרק. מערבבים בחלב סויה.