מרק וונטון
מרק וונטון יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם שמן שומשום, חזיר, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק וונטון, מרק וונטון, ו מרק וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מרק וכרוב בסיר גדול ולהגדיר מחבת מעל חום בינוני גבוה. להביא לרתיחה.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב חזיר, רוטב סויה ושמן שומשום. דופק 3 או 4 פעמים עד חזיר טחון דק אבל לא להדביק.
מסדרים 16 עטיפות וונטון על משטח שטוח. כפית מילוי על מרכז כל עטיפה, כדי בתוך 1/4 אינץ ' של הקצוות (על 1 כפית לכל עטיפה). להרטיב את האצבעות שלך עם מים ולמשוך את הפינות של wontons כדי ליצור בודדים"ארנקים". צבטו את הקצוות יחד (עם אצבעות רטובות) כדי לאטום.
מקום ממולאים wontons במרק רותח. מבשלים 5 דקות, עד wontons רך שקוף.
הסר מן החום ומערבבים בצל ירוק.