קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות50
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק חג המולד של כרוב כבוש סלובקי

מרק חג המולד של כרוב כבוש סלובקי
מרק חג המולד כרוב כבוש סלובקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשזיפים מיובשים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר כמו קינוח. זה מושלם עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה נהדר. נסו מבשלים את הספר: מרק כרוב כבוש סלובקי, מרק פטריות חג המולד הסלובקי, ו מרק כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הכרוב הכרוב, מרק העוף, גרגרי הפלפל, עלי הדפנה, המלח והפטריות לסיר גדול ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הנקניקיות ואת כל חתיכת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
תן לזה להתבשל על אש בינונית במשך 1 1/2 שעות.
4
מוסיפים את השזיפים לאחר השעה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
5
מוציאים את הבשר מהמרק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
הסר עלי דפנה, וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לבהירות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מפזרים את הקמח והפפריקה מעל הבצל; מבשלים ומערבבים דקה. מערבבים בהדרגה את המים בעזרת מזלג כך שלא ייווצרו גושים. מביאים לרתיחה, ומאפשרים להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
יוצקים לסיר המרק. קוביה את הנקניקייה והחזיר, ומערבבים למרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
להגשה, מצקת לקערות, ומעליה בובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת