מרק חג המולד כרוב כבוש סלובקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשזיפים מיובשים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר כמו קינוח. זה מושלם עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה נהדר. נסו מבשלים את הספר: מרק כרוב כבוש סלובקי, מרק פטריות חג המולד הסלובקי, ו מרק כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הכרוב הכרוב, מרק העוף, גרגרי הפלפל, עלי הדפנה, המלח והפטריות לסיר גדול ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הנקניקיות ואת כל חתיכת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)