מרק המינסטרון של הסבתא השמנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 467 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. אם יש לך פטרוזיליה, אבקת שום, סלט שעועית שלושה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שורש סלרי שמנת ומרק תפוחים סבתא סמית, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב תיבול איטלקי, אבקת בצל, אבקת שום, זרעי סלרי, פטרוזיליה, טימין, בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל שחור, עלה דפנה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
זרעי סלרי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
ניקוז.
4
מחממים שמן זית וחמאה יחד בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים גזר, סלרי ובצל עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מערבבים עגבניות ומיץ שלהם, רוטב עגבניות, סלט שלוש שעועית, שעועית ירוקה, ומניות עוף לתוך תערובת ירקות מתובלת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, כ -30 דקות. מערבבים במקרוני מרפק לפני ההגשה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.