מרק מיסו אותנטי
מרק מיסו אותנטי הוא מתכון יפני המגיש 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי יש 199 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. צאו לחנות ואספו פתיתי בוניטו, מים, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מרק קוקוס תאילנדי אותנטי, מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה מוטבע.
הוראות
מחממים מים בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים קומבו ומבשלים עד שהתערובת רק מתחילה להתבשל. מערבבים פתיתי בוניטו לתערובת קומבו עד לאיחוד.
מסירים את הסיר מהאש ונותנים לדאשי לשבת, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. מסננים ומניחים בצד.
מחממים 3 1/2 כוסות דאשי בסיר על אש בינונית.
מוסיפים טופו וואקמה; מערבבים לאיחוד.
מוציאים 1 כוס דאשי מחומם לקערה קטנה ומקציפים פנימה משחת מיסו.
יוצקים תערובת מיסו חזרה לסיר עם דאשי שנותר. מערבבים עד להתחממות.
מגישים מעוטרים בבצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, רוטב שומשום יפני, ריזלינג
מרק מיסו עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג. סאק המוגן הוא בחירה ברורה כשמדובר אוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות ראדלי & פינץ ויקינג פוינט סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
ראדלי ופינץ ' ויקינג פוינט סוביניון בלאן