מרק עגבניות ופלפל קיץ
מרק עגבניות ופלפלי קיץ עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך קורטוב נדיב של רוטב פלפל, חומץ יין, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק עגבניות ופלפל קיץ, עגבניות צלויות ומרק פלפל אדום, ו ממרח עגבניות פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. מכסים ומקררים עד שצינון וטעמים מתערבבים, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור צונן.
מרק מצקת ל-4 קערות. למעלה כל אחד עם 1 גבינת עיזים עגול 3 חצאי עגבניות ענבים.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי ובזיליקום.