מרק עגבניות פלפל אדום
מרק עגבניות פלפל אדום יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, פלפלים, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מסדרים את חתיכות הפלפל על המדף כך שהם לא נוגעים זה בזה, ומטגנים עד שהעור חרוך בעיקר והפלפלים מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מניחים את הפלפלים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable ולאפשר להתקרר; רצועת את העור פעם מקורר. קוצצים בגסות את הפלפלים.
מניחים את הפלפלים הקצוצים, בצל, סלרי, שום, ציר עוף, ועלי דפנה לסיר גדול על חום בינוני, ומביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הבצל סלרי הם מכרז, על 15 דקות. מערבבים 28-אונקיות פחיות של עגבניות חתוכות לקוביות, ולהסיר מהחום.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
להחזיר את המרק מעורבב לסיר, ומערבבים את פחית 14.5 אונקיה של עגבניות חתוכות לקוביות וגבינת פרמזן. מביאים את המרק לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, מקציפים כל הזמן כדי להמיס את הגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הביאו סיר מים לרתיחה, ומערבבים בטורטליני. מרתיחים את tortellini מעל חום בינוני-נמוך עד מכרז, על 5 דקות; לנקז במעטפת להגדיר בכיור, לשטוף עם מים, ומערבבים לתוך המרק.