לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק עוף. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 91 גרם חלבון, 84 גרם שומן, ובסך הכל 1277 קלוריות. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם גרגירי פלפל, שמיר, חרס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מרק אבגולמונו (המכונה גם מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את התרנגולות, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרניפ, הפטרוזיליה, הטימין, השמיר, השום והתבלינים בסיר 16 עד 20 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אפונת שלג, מופשרת
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
שמיר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים 7 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מבשלים, לא מכוסה, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוציאים 2 מהתרנגולות ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
5
מוציאים את בשר השד משתי התרנגולות ומניחים בצד. מחזירים לסיר את יתרת העוף והגוויות וממשיכים להתבשל, ללא כיסוי, למשך 3 שעות נוספות. מסננים את כל תכולת הסיר דרך מסננת ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את שומן פני השטח, ולאחר מכן לחמם את המניה כדלקמן, או לארוז במיכלים להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
7
להגשת המרק מחזירים את הציר לסיר ומחממים מחדש, מוסיפים את קוביות הגזר, הסלרי, השמיר והפטרוזיליה. קרסו את בשר חזה העוף השמור לחתיכות גדולות והוסיפו לציר. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות לבישול הירקות ומחממים את העוף מחדש. מתבלים לפי הטעם ומגישים כמות שהוא, או מצקים כל מנה מעל 2 כדורי מצה חמים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מקציפים יחד את החלמונים, ציר העוף, שומן העוף, הפטרוזיליה והמלח. מערבבים פנימה את ארוחת המצות. בקערה של מערבל חשמלי עם חיבור מטרפה מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד שהם נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
שומן עוף
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
זנים של פטריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מקציפים אותם לתערובת המצות עד שהיא חלקה. מכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות, או עד שהתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
מצות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצרים כדורים בגודל כדורי גולף על ידי עיצובם עם 2 כפות, גלגולם בידיים, או גורפים אותם עם כדור גלידה קטן. זרוק אותם לציר עוף רותח ובשל במשך 30 דקות, או עד לבישול מלא ותפוח, והופך פעם אחת.