זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מרק צ'ילה ירוק שמנת, מרק צ'ילה ירוק שמנת, ו מרק עוף ירוק שמנת צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב בצל, שום, 1 גרעיני תירס כוס, 2 פחיות של צ ' ילי, ציר עוף, תיבול מקסיקני. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תבלינים מקסיקנית
ציר עוף
גרעינים תירס
פלפל צ ' ילי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, להמס חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף תירס נשאר צ ' ילי ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
תירס
4
מוסיפים פטריות וקמח במשך 10 דקות, או עד מים מפטריות הוא שוחרר התאדה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
5
להעביר את תערובת צ ' ילה לבלנדר. מחית עד חלקה, עובד בקבוצות במידת הצורך. * (טיפ: מכסים בלנדר עם מגבת צלחת ודופק.) להחזיר מחית למחבת ולהוסיף ירקות מוקפצים. מביאים לרתיחה. להפחית לחום נמוך ומערבבים קרם מקסיקני. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.